1: Hvordan påvirkede Covid-19 bryggeriet i 2021?
Nu var 2020 vores første rigtige år - et år præget af Covid-19, og 2021 bød jo desværre på mere af det samme.
Vores 2021 har været bedre end 2020, men hvordan det er imod "normalt" ved vi ikke endnu.
Når man ser på mængden af besøgende til Christinia som et hele, så har vi nok været meget Covid-19-ramte.
2: Hvad var det bedste ved 2021 for bryggeriet?
Igen i år havde vi mange dejlige oplevelser.
- Vores lokale 3-4 fads brygserie LAB:X tog virkelig fart. Vi nåede at brygge fra LAB:4 til LAB:21, spændende fra en japansk pilsner over IPAer til et par stouts. Både at brygge dem og se dem forsvinde (hurtigt) fra vores taproom varmede.
- 4 nye IPAer på flaske, hvoraf 3 af dem udsprang af vores LAB:X serie. Man kan sige, at vi nåede i mål med sidste års ønske om mere på flaske.
- Collabs med både danske The Mad Hopper og amerikanske Interboro Spirits and Ales hos os.
- At se vores fade og flasker udenfor Christiania. Indtil 2021 holdt vi generelt vores øl ude på Staden, mens 2021 så os, så småt, bevæge den ud til craftbarer og specialbutikker.
3: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2022?
I 2022 skal vi have endnu mere fart på vores LAB:X serie - dvs. der skal brygges endnu flere (end i 2021) spændende 3-4 fads bryg, både alene og med gæster (collabs). Derudover skal vi have vores øl ud over grænsen.
Og så har vi et lille ønske om, at nogen kommer og smækker Carlo i Christiania Beer Mile i 2022... ;-)
4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2022?
Covid-19 og restriktionerne... videre, videre...
5: Hvem fortjener et skulderklap?
Alle de dejlige mennesker, der trods restriktioner m.m., bevæger sig på Staden og til den lokale for at smage vores øl - vi er dybt taknemmelige for jeres støtte.
(Spørgsmålene er besvaret d. 28. december)