torsdag den 3. januar 2019

Q&A 2019: Agile Brewing


Som det var tilfældet sidste år, så starter Stovt det nye år op med en runde Q&A til en stribe danske bryggerier. I år er det Lasse V. Hansen fra  Agile Brewing, der åbner ballet.

1: Hvad var det bedste ved 2018 for bryggeriet? 
Der kom gang i produktionen af den første fadlagrede øl, en saison på æbleisvin fad fra Cold Hand Winery.

2: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2019? 
At få gang i flere træfade og blive skarp omkring håndteringen af disse. Jeg lærte mange nye ting da den første blev tappet.

3: Hvor meget øl producerede I i 2018 og kommer I til at producere mere eller mindre i 2019? 
Cirka 1800 l. Jeg kommer nok ikke til at producere meget mere i 2019, da jeg gerne vil fokusere på de fadlagrede.

4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2019? 
At finde et unikt selling point i en verden hvor der er flere nye udlandske øl på hylden hver weekend.

5: Hvem var Danmarks bedste bryggeri i 2018? 
Ebeltoft Gårdbryggeri. Der er kommet godt gang i det nye anlæg og de laver stadig bundsolide humlede øl, samt spændende collabs med Mikkeller-baren i Aarhus.

6: Hvad var den bedste danske øl i 2018? 
Årets udgave af Mikkellers SpontanCherry Frederiksdal var en fantastisk smagsbombe af en anden verden.