Stærkt inspireret af svenske Beernews.se skyder Stovt 2018 i gang med en hurtig spørgerunde til de danske bryggerier. I dag er det svarene fra Alefarm Brewing, der er på menuen.
1: Hvad var det bedste ved 2017 for bryggeriet?
Invitation og deltagelse i Hunapuh's Day og MBCC. Collaboration-tur til New York og Boston og deltagelse i Copenhagen Beer Celebration Boston. Køb af nyt bryganlæg og dåselinje, der installeres starten af det nye år i nye større lokaler.
2: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2018?
Det vigtigste bliver at få strømlinet den nye produktion og fokusere på produktet.
3: Hvor meget øl producerede I i 2017 og kommer I til at producere mere eller mindre i 2018?
15.000 liter i 2017. Målet er at producere i nærheden af 10 gange så meget i 2018.
4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2018?
Nogle af de største udfordringer: konkurrencen fra den anden side af sundet. (Svenskerne gør det meget bedre end os). At finde fodfæste og hyldeplads i en overcrowded branche, ikke kun her hjemme, men især i udlandet.
5: Hvem var Danmarks bedste bryggeri i 2017?
WarPigs eller Ebeltoft Gårdbryggeri.
6: Hvad var den bedste danske øl i 2017?
Parking Lot Zamboni (WarPigs).