Forleden på det lokale, og ganske fine spisested Cro'n nåede vi forbi to juleøl, mens vi hver især indtog det lokumsbræt af en wienerschnitzel, der udgjorde måltidet i den tilbagevendende tradition, der hedder tomandsjulefrokost og sidste runde af Champions League gruppespillet. Coisbos Christmas Ale var forventeligt anonym, men Indslevs Julehvede stod så godt til salten, det smeltede smør, de brassede kartofler og det afdøde ungkvæg, at den er blevet generhvervet og nu uden andre aktører på bordet spiller hovedrollen for en aften.
Julehvede er en behageligt blød øl, afstemt fyldig med en let sødme og en eftersmag, som var der tilsat appelsin. Eftersmagen mangler en smule modspil når Julehvede drikkes alene, men sammen med mad har den bevist sit værd, og det i en grad, at den bliver en af de øl, der kommer på bordet juleaften. Hvis min mistanke holder stik, kommer den den til at stå godt til såvel and som flæskesteg.