tirsdag den 19. marts 2013

Følgende opskrift er hentet fra Ø-Brygs Hjemmeside.

Tiramisu med imperial stout 

• 20 tiramisu-kiks (Ladyfingers)
• 4 æggeblommer
• 4 æggehvider
• 500 gram Mascarpone-ost
• 1½ dl stærk kold kaffe
• 2 dl Midtfyns Imperial Stout
• 1 dl Midtfyns Imperial Stout (til cremen)
• 100 gram sukker
• Kakao

Fremgangsmåde:
• Læg kiksene i et lag, i et fad på ca. 22 X 33 cm.
• Bland kaffe og imperial stout (husk at gemme lidt til cremen)
• Hæld kaffe/stout blandingen over kiksene, og lad det trække lidt.
• Pisk æggeblommerne kraftigt med sukkeret og pisk osten i indtil osten ikke klumper. Kom ca. 1 dl imperial stout i.
• Pisk hviderne stive og vend dem i, vendes forsigtigt indtil der opnås en ensartet creme.
• Kom cremen over kiksene.
• Det hele skal stå i køleskab mindst 15 timer før servering.
• Drys med kakao gennem en sigte, lige inden servering.