Følgende opskrift er hentet fra Ø-Brygs hjemmeside.
Porter-sild
400 g drænet marinerede sild.
Kogelage
1 Imperial Stout eller porter.
120 g mørk farin eller kandis.
evt. lidt balsamico eddike.
2 stjerneanis.
10 g frisk ingefær.
3 stk hel allehånde.
3 stk hele kardemommekapsler.
2 nelliker.
30 korianderfrø.
1 kanelstang (4 cm).
Marinade
4 dl kogelage
2 del eddike
1 stort hakket rødløg
Fremgangsmåde:
• Bring porter/stout i kog og tilsæt brun farin/kandis.
• Kog lagen op med krydderierne, tag den af blusset og lad den trække, til
den er kold. Smag evt. til med lidt balsamico.
• Sigt lagen, tilsæt sildefileterne, og et stort hakket rødløg.
• Lad sildene trække i min. 24 timer.